„Sto lidí – sto cest,“ praví jedno romské přísloví. Jím jsme se inspirovali při tvorbě programu, který je určený dospívajícím a mladým dospělým, vyrůstajícím v náhradní rodinné péči.

Plánovaný víkend v Krkonoších nám překazila protiepidemická opatření. Naštěstí bylo možné se setkat ve venkovním prostředí, což jsme využili a v původně plánovaném termínu se uskutečnilo jednodenní setkání v Pardubicích. Ač venku, o střechu nad hlavou jsme měli postaráno, protože hrozilo deštivé počasí. O program se postarali Jéňa, Martina, Margitka a Pája, o organizační stránku a zejména o gurmánské požitky (domácí řízečky a vynikající zákusky) zase Vlasta.

Než se svět vrátí do starých, předepidemických kolejí, budou se naše setkání odehrávat ve virtuálním prostoru online. Budou se konat pravidelně 1-2x měsíčně. První setkání online se bude konat

v pátek 27.11.2020

Je Ti mezi 15 – 26 lety a chceš se poznat novou prima partu? Chceš vyrazit poznávat tu svou jedinečnou cestu mezi 100 dalšími? Tak se nestyď a připoj se! Ozvi se nám hned teď!

Těší se na Tebe Jéňa a Pája 🙂

Bližší informace a přihlášky:
Vlasta Neckařová                                                                
email  vlasta@pestounskerodiny.cz   
mobil 604368072

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.